Кат. №: 1019025
Цвят: зелен / Green

Birkenstock Madrid EVA Khaki Regular Fit

-30% 88 лв.

61,60 лв.

Неналичен

3 цветни варианта
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
BIRKENSTOCK Мадрид е най-старият представител на семейството модели, което го прави истинска класика. Пуснат на пазара като „сандал за гимнастика“ преди половин век, този прост модел с една каишка се превърна във фаворит на модата. Горната част е изработена от удобния за кожата, износен синтетичен материал Birko-Flor® в изтънчен набук вид, който може да се похвали с текстура и цвят, които почти биха могли да бъдат объркани с истинска кожа.

Анатомично оформена подложка BIRKENSTOCK, направена от EVA
Горна част / подплата / подметка: едно парче EVA
Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама на езика; водоустойчив, миещ се, ултра лек
Произведено в Германия

Горна част: EVA
EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с много добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.

Детайли: една лента с индивидуално регулируема метална катарама

Успехът на BIRKENSTOCK се корени в отдадеността му към изкуството да се правят ортопедично вдъхновени обувки. През вековете той е натрупал богат несравним опит, който е предавал от поколение на поколение, като всяко поколение е култивирало и допълнително разширявало тези знания.
Корените на компанията могат да бъдат проследени до 1774 г. BIRKENSTOCK е не само една от първите пет световни марки обувки, но и една от най-известните германски марки в света.

Основните им продукти са уникалната им анатомично оформена подложка. BIRKENSTOCK е изобретил подножието и също е оформил значението на термина "подножие", който е толкова често срещан днес. Стъпалото е не само уникална, революционна продуктова концепция, която проправи пътя за изцяло нов пазар. Това също е основна идея и отправна точка за всичко, което правят. Сега и в бъдещето. Всеки трябва да има достъп до крака си!

Свързани продукти

© SHOOOS