Кат. №: 1017904
Цвят: черно / Black

Birkenstock Nagoya NU Camberra Black Narrow Fit

-30% 308 лв.

215,60 лв.

Неналичен

ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
BIRKENSTOCK Nagoya е интерпретиран от нашето класическо бостънско сабо. Катарамите са заменени със съвременна система за затваряне на куки и контури за оптимално прилягане. Минималистичен и чист, носете този смел дизайн навсякъде. Горната част е мека сгъната кожа камбара от набук.

Анатомично оформена коркова латексова подложка
Горна част: мека сгъната кожа Нумера от камбара
Подплата: микрофибър
Подметка: EVA
Детайли: затваряне с кука и контур
Избягвайте силна топлина
Произведено в Германия

Стил: 1017904 (R)
Горна част: Кожа от набук
Нежно зърнеста повърхност с мека текстура. Естествената зърнена структура е запазена, за да придаде уникален вид и усещане.
Материал за подложка: Корк
Коркът е устойчив материал, извлечен от кората на корковия дъб. Този естествен продукт е изолационен и предлага много добра амортизация. Стелка: Велур
Гъвкавата кожена подплата, която е нежна към кожата, се прилепва меко към крака ви и се приспособява към контура му. Отворената и по този начин много дишаща повърхност създава комфортен климат за краката, дори по време на по-тежка физическа активност.
Подметка: EVA
EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с изключително добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.

Свързани продукти

© SHOOOS