Кат. №: DM11822203
Цвят: кафяв / Brown

Dr. Martens 1460 Gaucho Crazy Horse

-14% 435,60 лв.

374 лв.

В наличност
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
shooos@shooos.bg
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Нова кожа за стара класика: тази емблематична обувка с 8 очи 1460 е направена с Crazy Horse, масивна кожа с износен, изтощен вид.

Този унисекс ботуш е направен с цялата класическа ДНК на Doc, включително набраздени страни, пета и жълти шевове. Създаден, за да издържи, той е направен с помощта на един от най-добрите методи за изграждане: Goodyear Welt-което означава, че горната част и подметката са зашити заедно в нашия термозапечатан шев z-zut. Обувката седи върху емблематичната ни подметка AirWair ™, която е устойчива на масло и мазнини, с добра устойчивост на износване и плъзгане.

Горна част: 100% кожа
Хастар: 75% текстил, 25% кожа
Подметка: 100% PVC

Материал
Crazy Horse е тежка кожа с здрав, износен външен вид, който дава предварително обичан завършек без упорита работа.

Инструкции за грижа
Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след това нанесете Dr. Martens Wonder Balsam, добавете към обувките с помощта на апликатора за гъба, доставен с продукта. Като алтернатива, ако се желае по -високо ниво на гъвкавост, може да се използва д -р Martens Neutral Dubbin, следвайки инструкциите за приложение върху продукта.

Строителство
Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термозапечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции за обувки.

Призивът на д -р Мартенс към хора, които имат собствен индивидуален стил, но споделят единен дух - автентични герои, които отстояват нещо. Хора, които притежават гордо чувство за себеизразяване. Хората, които са различни.

На стилистично ниво простите силуети на д -р Мартенс позволяват на техните носители да възприемат ботушите и обувките като част от своя собствен индивидуален и много отличителен стил; на практическо ниво, известната им издръжливост и комфорт ги прави идеални за непримиримия свят на концерти и улична мода; и накрая на емоционално ниво, те са знак за отношение и овластяване.

Въпреки това, не винаги е било така: д-р Мартенс първоначално е бил скромен ботуш, който дори се продаваше като градинска обувка на един етап. И така, как тази утилитарна обувка се трансформира в една от най -актуалните в културно отношение марки на съвременната епоха?

Мнения на клиент

Anonym
28.07.2019
 
Anonym
24.07.2019
 

Свързани продукти

© SHOOOS