Кат. №: M30078_685
Цвят: Син / Blue

Makia Direction Jacket M

-57% 413,60 лв.

178,20 лв.

В наличност
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
shooos@shooos.bg
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Това по-късо класическо яке е базирано на емблематичния модел Harrington. Вътрешната част е с оксфорд горна подплата и джоб на гърдите. Отвън има хубаво вълнено покритие с два джоба на кръста, здрав YKK цип и сгъваема яка с магнитно закопчаване.

70% вълна 30% полиестер | Произведено в Китай

Основана през 2001 г., Makia е базирана в Хелзинки компания за облекло, която произвежда модерни скандинавски дрехи. Идеята на Makia произлиза от необходимостта да се стоплим в тежки условия, като същевременно отговарят на градската среда, еднакво по качество и над тенденции, за да станат част от ежедневието ни. Колекцията на Makia е вдъхновена от историята и околностите на пристанището в Хелзинки, където се намира централата на марката, и еволюира в пълна линия облекла, за да приюти човек от главата до петите.

Стояхме достатъчно дълго в студен дъжд, за да предпочитаме прост и функционален дизайн, който се фокусира върху материали, зачитащи суровия северен климат. Makia е родена в пристанището на Хелзинки от тези принципи - да издържи изпитанието на времето и да ви придружава години напред.

Свързани продукти

© SHOOOS