Кат. №: DM1123-001
Цвят: многоцветен / Multicolor

Nike Lebron Witness VII

-26% 253 лв.

187 лв.

В наличност
2 цветни варианта
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Колкото по-дълго продължава легендарната кариера на LeBron, толкова повече играта му се нуждае от дизайн, който не му тежи, но въпреки това може да контролира цялата тази възвишена сила. И така, ние създадохме нашия най-лек модел LeBron, но с такъв вид банкова поддръжка, която може да ви помогне да останете пред опонента си с играта на линия. Омекотяването Max Air по цялата дължина ви помага да излитате и кацате уверено, докато леката мрежа се съчетава със задържащи кабели, за да ви държи заключени четири четвърти или повече.

Омекотен комфорт
Max Air с пълна дължина в нископрофилна междинна подметка е комбинирана с обвивка от пяна за опора, когато се движите в странични посоки. Air е специално поставен в предната част на стъпалото, за да помогне за намаляване на теглото и увеличаване на отзивчивостта. Помага за абсорбиране на удара, като същевременно поддържа плавния преход от петата към пръстите. Освен това осигурява стабилност от страна до страна и помага да впрегнете и насочите силата си.

Подсилени материали
Дишащата мрежа осигурява леко, подходящо прилягане в горната част, от лентата, която впряга предната ви част на крака, до външните формовани части, които помагат за заключване в петата ви. Подсилените шевове по протежение на страните помагат на обувката да приляга плътно за задържане на целия крак.

Агресивна тяга
Гумената подметка е разделена и частично изрязана под свода, за да се огъва и огъва, като същевременно помага за намаляване на общото й тегло. Класическа шарка на рибена кост добавя издръжливо сцепление.

информация за продукта
Подплатена яка
Дунапрен и мрежест език
Показан цвят: сива мъгла/калдъръм/лазерно синьо/хипер розово
Стил: DM1123-001

Свързани продукти

© SHOOOS