Кат. №: 18.99483
Цвят: розов / Pink

On Running Cloud Terry

-40% 352 лв.

211,20 лв.

В наличност
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Експерименталните материи с мек допир отговарят на емблематичния силует на Облака, извеждайки целодневното представяне на нови нива на комфорт и стил.

Технология: CloudTec® за комфорт
Пяната с нулева гравитация и CloudTec® в подметката осигуряват меки, омекотени кацания. Разширените подложки за износване осигуряват превъзходно сцепление, а формованата пета осигурява плътно и сигурно прилягане. Speedboard ™ превръща генерираната от кацанията енергия в движение напред. Подписващата система за бързо завързване позволява на крака ви да се плъзга и изважда с лекота, но поддържа обувката здраво на място в движение.

Материали: Експериментални материали
Два вида веганска кожа, гладка отстрани и перфорирана в петата, внасят ново усещане в емблематичния силует на Cloud. Дизайнът на чорапогащника с шарени точки допълва уникалните стилове. Може би отличителната черта е езикът от махрова материя, който дава името на обувката. Отчасти е памук, отчасти технически материали, но изцяло комфортен.

Дизайн: Изпълнението се среща с улиците
Облачният Тери съживява и преобразява един от най-обичаните експерименти на On, Cloud Edge. Експерименталните материи с мек допир отговарят на емблематичния силует на Облака. Съчетавайки нова комбинация от материали с градски цветове, подходящи за всички сфери на градско проучване, Cloud Terry се отличава с уникални детайли, които го отличават от неговите братовчеди в Cloud.

Свързани продукти

© SHOOOS