Кат. №: 49.98947
Цвят: Светлокафяво / Light Brown

On Running Cloudaway

-12% 330 лв.

290,40 лв.

Неналичен

2 цветни варианта
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Издръжлив универсален автомобил, устойчиво проектиран да бъде от съществено значение за ежедневните пътувания, от улиците до превключвателите.

Технология: Създаден за изследване
Нашата подметка CloudTec® осигурява комфорт, който продължава толкова дълго, колкото и вие, а затворената междинна подметка гарантира, че нищо не ви пречи. Имате нужда от вдъхновение за следващото си приключение? 3D протекторът на долината Енгадин - духовният дом на On - на външната подметка ще ви накара да се движите.

Материали: Стъпчете леко
Никъде не е забранено в Cloudaway. Ултра леката мрежеста горна част е изработена от над 90% рециклирано съдържание, така че оставяте съзнателен отпечатък. Той е дишащ, издръжлив и мек за плъзгане, с единична връзка, за да осигури персонализирано прилягане всеки път.

Дизайн: Тук, сега
Приключението никога не чака. Така че защо трябва? Cloudaway е направен да бъде гъвкав, гъвкав и супер лесен за опаковане. Дизайнът, вдъхновен от полезността, е наклон към пътя, по който се пътува по-малко. А подметката от 10% рециклирана гума означава, че единственото нещо, което е ограничено, е вашето въздействие върху околната среда.

Свързани продукти

© SHOOOS