Кат. №: 41.99003
Цвят: оранжев / Orange

On Running Cloudswift PR

-30% 352 лв.

246,40 лв.

Неналичен

ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Лек и бърз със защита от удар. Разполага със суперпяна Helion™, така че тичането по твърди повърхности никога не е било по-лесно.

Технология - Невероятно градско бягане
Препозиционираният CloudTec® в суперпяната Helion™ предлага повишена амортизация на предната част на стъпалото и увеличени облаци към задната част, овлажняват ударите на петата. Екстремната рокерска подметка и преработеният Speedboard™ оптимизират естественото търкаляне за още по-пропулсивна мощност, която се чувства гладка и без усилие.

Материали - Рециклиран реинженеринг
Рециклираната мрежеста горна част предлага лесно влизане, идеално прилягане и пълен комфорт. Заедно с подплатата, връзките, четвъртината и вътрешните подсилвания в предната част на стъпалото, той осигурява подобрено задържане в цялата обувка. Новите гумени подложки за захващане предлагат по-добро сцепление дори на мокри повърхности.

Дизайн - Покори бетона
Cloudswift е направен за градски бягания. Той е лек и пъргав, но поема тежки удари, за да ви предпази от твърдите повърхности. Горната част е проектирана за пълен комфорт и сигурност, швейцарски проектирана да пасне като любимите ви чорапи. Тичането по твърди повърхности никога не е било по-лесно.

Свързани продукти

© SHOOOS