Кат. №: 53.99055
Цвят: многоцветен / Multicolor

On Running Cloudtrax

-30% 418 лв.

292,60 лв.

Неналичен

2 цветни варианта
ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Проектирани както за улица, така и за планински връх, тази туристическа обувка е проектирана да ви осигури идеален комфорт и производителност.

Технология: Овладейте на открито
Сцепление по градските улици или трудни изкачвания с външната подметка Missiongrip™ с много сцепление. Докато меките, но издръжливи елементи на CloudTec® се комбинират с двуслойна междинна подметка, за да ви осигурят прецизна обратна връзка и дълготраен комфорт, дори и през най-дългите дни.

Материали: Дишайте и останете сухи
Лека, дишаща, водоотблъскваща и изработена от повече от 85% рециклиран полиестер, горната част на Cloudtrax е устойчива на всякакви климатични условия. Системата за завързване с едно издърпване ви позволява да се нахлузите, да заключите и да тръгнете. Докато здравата капачка на пръстите и калникът означават, че нито един терен не е забранен.

Дизайн: Балансиран до съвършенство
Cloudtrax е ново поколение туристически обувки за изследователи с големи амбиции. Проектиран за сцепление, защита и комфорт. С CloudTec® комфорт и Speedboard®, пригоден за мощност на движение напред, той е готов за офроуд и е проектиран от природата.

Свързани продукти

© SHOOOS