Кат. №: 44.98321
Цвят: Лилаво / Purple

On Running Cloudultra

-30% 418 лв.

292,60 лв.

Неналичен

ДВОЙНА ОПАКОВКА
Изпращане на същия ден
Връщане до 30 дни
[email protected]
WhatsApp / Phone: +421 910 479 500
Изключително омекотената, ултра удобна, ултра универсална обувка за бягане по пътека. Нито едно разстояние не е забранено.

Укротете всяка следа
За повече сцепление и повече забавление, външната подметка със затворен канал предотвратява захващането на камъни, докато Missiongrip™ осигурява сцеплението, от което се нуждаете, за да овладеете смесен терен. Двоен слой суперпяна Helion™ работи с два слоя CloudTec®, за да осигури непобедимо омекотяване и дълготраен комфорт.

Достигнете горните си граници
Ултра-дишащата горна част от двуслойна сандвич мрежа е подсилена с лек TPU за издръжливост, докато прилепващата конструкция е перфорирана, за да осигури пълен комфорт. Нашата революционна нова система FlipRelease™ прави намирането на перфектното прилягане толкова лесно, колкото превключването на превключвателя.

Изпълнява се навсякъде
Cloudultra е универсалната обувка за пътека, създадена за приключения на всякакви терени и офроуд бягане. Роден в швейцарските Алпи, той е готов да покорява епични планински пробеги, бързи изблици през горски поляни, скалисти маршрути и чакълести пътеки. И всичко това в пълен комфорт.

Свързани продукти

© SHOOOS