НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Възможни методи за плащане в SHOOOS:

1. Плащане с карта онлайн

Можете да платите поръчката си сигурно с дебитна или кредитна карта. Ако изберете да платите с карта от Вас се изисква да въведете данните за плащането при завършването на поръчката.

Всички картови разплащания на нашия сайт се осъществяват с посредничеството и защитата на Adyen. Специфичните данни за плащането са винаги защитени. Вашите данни за плащане никога нямат да бъдат достъпни на нашите сървъри, но ще бъдат сигурно обработени от платформата Adyen.

2. PayPal

Можете да използвате PayPal като начин за плащане на Вашата поръчка. В такъв случай ще ви бъде изпратено искане за плащане чрез вашия личен PayPal акаунт. Автоматично ще бъдете пренасочени към PayPal за авторизация на плащането за вашата поръчка при завършването и‘.

Основно предимство на плащането през PayPal е бързото и лесно възстановяване на парите в случай на връщане на стоката.

Плащане/Фактура

Цялата необходима информация за вашето плащане се съдържа във фактурата. Фактурата ще Ви бъде изпратена автоматично по имейл скоро след като стоката бъде изпратена от нашия склад. Ние не отпечатваме фактурата на хартия и не я слагаме в пакета, просто защото това е един от нашите начин да бъдем отговорни към природата.

По този начин винаги имате достъп до фактурата в пощата си, ако решите да върнете или замените стоката.

© SHOOOS