ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПРАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА НА СТОКИ

След като поръчката Ви е направена ще получите потвърждение с всички необходими данни по имейл. Когато получите потвърждението проверете адреса за получаване, за да избегнете евентуални проблеми с доставката.

В срок от 24 часа след пускането на поръчката ние ще я обработим, опаковаме и изпратим (ще я предадем на куриера).

Припомняме Ви, че нашият склад, откъдето изпращаме всички поръчки се намира в Словакия, ЕС. След изпращането на пратката ще бъдете уведомени за експедицията по имейл, който включва връзка за проследяване и номер на пратката. Използвайки тази информация ще знаете точното местоположение и статуса на вашата пратка и можете да предвидите кога ще бъде доставена.

Доставката в ЕС обикновено отнема около 3-5 работни дни.

Международната доставка отнема около 4-6 работни дни. Трябва да имате предвид, че митническите такси не са включени в цената на стоката и стойността на доставката, а купувачът следва да ги заплати сам или DHL ще обмити стоката за купувача , а купувачът ще възстанови сумата за разходите при доставката.

Ако не получите имейл за потвърждение/изпращане, откриете грешка или имате трудности с проследяването или доставката на вашата пратка, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви предоставим цялата необходима информация.

© SHOOOS